Fasadrenovering Huddinge

fasadrenovering stockholm huddinge haninge

Vi hjälper dig med din fasadrenovering i Huddinge

Vi hjälper fastighetsägare i bland annat i Huddinge att få vackra, hållbara och ändamålsenliga fasader, och erbjuder bland annat fasadrenovering. Vi utför även nyputs, tilläggsisoleringar och murningsarbeten, samt utför altan –och balkongarbeten samt plåt –och målningsarbeten.

Förutom fasadrenovering kan du anlita oss för fasadtvätt, algtvätt och klottersanering, samt takskottning. Vi har en väl utvecklad miljö- och kvalitetspolicy, som säkerställer att arbetet blir utfört både enligt kundens specifikationer, och i överensstämmelse med ett bra miljötänk.

Vi har kvalitet som ledord, och i oss har du en pålitlig partner som har haft många nöjda kunder genom åren. Det finns gott om referenser här på vår hemsida om du vill titta närmare på våra tidigare utförda arbeten. Vi har stor erfarenhet av den här typen av arbeten i Huddinge, och vi vet vad vi håller på med. Vi kan fasadrenovering, helt enkelt, och är experter på det vi gör.

Varför välja oss?

  • Lång erfarenhet
  • Personal med såväl byggteknisk som kemiteknisk utbildning
  • Vi har relevanta certifieringar
  • Bra priser
  • Vi levererar alltid med kvalitet

Kontaktinformation

[recaptcha]

Service

Tjänster vi erbjuder

Fasadentreprenad
Vi utför ny-puts, om-putsning, tilläggsisolering, fasadrenovering, plåt och målningsarbeten, balkong –och altanarbeten. Våra tjänster inom fasadentreprenad är tillgängliga för privat personer, företag och bostadsföreningar.
Fasadrenovering
Förutom fasadrenovering kan du anlita oss för fasadtvätt, algtvätt och klottersanering.. Vi har en väl utvecklad miljö- och kvalitetspolicy, som säkerställer att arbetet blir utfört både enligt kundens specifikationer, och i överensstämmelse med ett bra miljötänk.
Murningsarbeten
Vi erbjuder murning i Stockholm med omnejd. Vi utför även nyputs, tilläggsisoleringar, fasadrenovering, samt utför altan –och balkongarbeten samt plåt –och målningsarbeten.

AB Puts & Fasadtvätt - Vi har lång erfarenhet av fasader

Vi har varit verksamma sedan 1971 i områden som Huddinge, och startades av Jan Wendell. I dag är vi c:a 10 st, men har ett stort nätverk av sido- och underentreprenörer, som plåtslagare, målare ställnings –och smidesföretag, samt andra fasadentreprenörer, så vi kan åtaga mindre som större uppdrag inom fasadrenovering.

Till vårt förfogande har vi servicebilar, höjdliftar, samt arbetsledare och personal utrustade med mobiltelefoner för att du snabbt ska kunna kontakta oss för fasadrenovering med kort varsel.

Vi utför fasadrenovering i hela Stockholmsområdet med omnejd på platser som Huddinge och vänder oss till kommuner, fastighetsförvaltare, byggmästare, försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

AB Puts & Fasadtvätt är medlem i Sveriges Putsenterprenörförening, Stockholms Byggmästarförening och Sveriges Byggindustrier, vi är certifierad fasadentreprenör, Weber-entreprenör, enl. BF9K, samt skotta säkert.

Arbetsmiljöpolicy - en självklarhet

Vårt mål är en skadefri verksamhet, där faror och risker för ohälsa i arbetet uppmärksammas och åtgärdas på ett effektivt sätt. Vi uppmärksammar och åtgärdar därför risker inom fasadrenovering och följer upp arbetsmiljöregler som berör att verksamheten efterlevs.

Kontakta oss för hjälp med fasadrenovering i Huddinge

Vi följer regelbundet upp att alla har nödvändiga resurser, kunskaper och befogenheter inom fasadrenovering för att kunna leva upp till sitt individuella ansvar för arbetsmiljön. Vi har också regelbundna arbetsplatsträffar där vi behandlar verksamheten i sin helhet, däribland arbetsmiljöfrågorna.

Kontakta oss gärna om ni behöver hjälp med fasadrenovering i exempelvis Huddinge, vi lämnar beskrivande anbud, och lämnar garanti på våra arbeten enligt byggbranschens gällande normer. Vi nås på telefonnummer 08-659 00 15, eller via mejl på info@putsfasadtvatt.se. Det går också bra att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan, så hör vi av oss så fort vi kan.

Samarbetspartners, Certifikat & Medlemmar