Våra Tjänster

fasadrenovering stockholm huddinge haninge

Våra Tjänster

Vi hjälper dig med din fasad

Vi utför ny- och omputsning, tilläggsisolering, fasadrenovering, plåt –och målningsarbeten, balkong –och altanarbeten, fasad–och algtvätt, klottersanering, höjdliftsarbeten och takskottning på fast pris eller på löpande räkning i StorStockholms området.

Kontakta oss gärna, vi lämnar beskrivande anbud, och lämnar garanti på våra arbeten enl. Byggbranschens gällande normer.

Behöver Ni hjälp av en fasadkonsult, som kan upprätta beskrivning, kontrollera och värdera anbud, kontrollera arbetets utförande, har vi namn och telefonnummer till flera oberoende konsulter.

Arbetsmiljöpolicy - En självklarhet

Vårt mål är en skadefri verksamhet, där faror och risker för ohälsa i arbetet uppmärksammas och åtgärdas på ett effektivt sätt. Vi uppmärksammar och åtgärdar därför risker inom fasadrenovering och följer upp arbetsmiljöregler som berör att verksamheten efterlevs.

Service

Tjänster vi erbjuder

Fasadentreprenad
Vi utför ny-puts, om-putsning, tilläggsisolering, fasadrenovering, plåt och målningsarbeten, balkong –och altanarbeten. Våra tjänster inom fasadentreprenad är tillgängliga för privat personer, företag och bostadsföreningar.
Fasadrenovering
Förutom fasadrenovering kan du anlita oss för fasadtvätt, algtvätt och klottersanering.. Vi har en väl utvecklad miljö- och kvalitetspolicy, som säkerställer att arbetet blir utfört både enligt kundens specifikationer, och i överensstämmelse med ett bra miljötänk.
Murningsarbeten
Vi erbjuder murning i Stockholm med omnejd. Vi utför även nyputs, tilläggsisoleringar, fasadrenovering, samt utför altan –och balkongarbeten samt plåt –och målningsarbeten.

Behöver du hjälp med din fasad ?

Kontakta oss gärna om ni behöver hjälp med fasadrenovering, vi lämnar beskrivande anbud, och lämnar garanti på våra arbeten enligt byggbranschens gällande normer. Vi nås på telefonnummer 08-659 00 15, eller via mejl på info@putsfasadtvatt.se. Det går också bra att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan, så hör vi av oss så fort vi kan.

Glada murare

Varför välja oss ?

Kvalitet är vårat ledord

  • Lång erfarenhet
  • Personal med såväl byggteknisk som kemiteknisk utbildning
  • Vi har relevanta certifieringar
  • Bra priser
  • Vi levererar alltid med kvalitet

Projekt

Portfolio

Samarbetspartners, Certifikat & Medlemmar