Murningsarbeten

Murningsarbeten

Söker Ni murare i Stockholm eller omnejd ?

Vi erbjuder murning i Stockholm med omnejd. Vi utför även nyputs, tilläggsisoleringar, fasadrenovering, samt utför altan –och balkongarbeten samt plåt –och målningsarbeten.

Förutom att vi har ett gäng duktiga murare i Stockholm så kan du även anlita oss för fasadtvätt, algtvätt och klottersanering, samt takskottning. Vi har en väl utvecklad miljö- och kvalitetspolicy, som säkerställer att arbetet blir utfört både enligt kundens specifikationer, och i överensstämmelse med ett väl utvecklat miljötänk.

Kvalitet är vårt ledord, och vi är ett pålitligt företag som har haft många nöjda kunder genom åren. Det finns gott om referenser här på vår hemsida om du vill titta närmare på våra tidigare utförda arbeten i Stockholm. Vi har stor erfarenhet av murning, och vi vet vad vi håller på med. Vi kan fasad, helt enkelt, och är experter på det vi gör.

Arbetsmiljöpolicy - En självklarhet

Vårt mål är en skadefri verksamhet, där faror och risker för ohälsa i arbetet uppmärksammas och åtgärdas på ett effektivt sätt. Vi uppmärksammar och åtgärdar därför risker inom fasadrenovering och följer upp arbetsmiljöregler som berör att verksamheten efterlevs.

Service

Tjänster vi erbjuder

Fasadentreprenad
Vi utför ny-puts, om-putsning, tilläggsisolering, fasadrenovering, plåt och målningsarbeten, balkong –och altanarbeten. Våra tjänster inom fasadentreprenad är tillgängliga för privat personer, företag och bostadsföreningar.
Fasadrenovering
Förutom fasadrenovering kan du anlita oss för fasadtvätt, algtvätt och klottersanering.. Vi har en väl utvecklad miljö- och kvalitetspolicy, som säkerställer att arbetet blir utfört både enligt kundens specifikationer, och i överensstämmelse med ett bra miljötänk.
Murningsarbeten
Vi erbjuder murning i Stockholm med omnejd. Vi utför även nyputs, tilläggsisoleringar, fasadrenovering, samt utför altan –och balkongarbeten samt plåt –och målningsarbeten.

Murare i Stockholm

renovera tegelfasad stockholm

Varför välja oss ?

Kvalitet är vårat ledord

  • Lång erfarenhet
  • Personal med såväl byggteknisk som kemiteknisk utbildning
  • Vi har relevanta certifieringar
  • Bra priser
  • Vi levererar alltid med kvalitet

Behöver du hjälp med din fasad ?

Kontakta oss gärna om ni behöver hjälp med fasadrenovering, vi lämnar beskrivande anbud, och lämnar garanti på våra arbeten enligt byggbranschens gällande normer. Vi nås på telefonnummer 08-659 00 15, eller via mejl på info@putsfasadtvatt.se. Det går också bra att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan, så hör vi av oss så fort vi kan.

Projekt

Portfolio

Samarbetspartners, Certifikat & Medlemmar